De Hazelaar heeft een verscheidenheid aan disciplines beschikbaar. Er zijn vier drogisten, een verpleegkundige, en een apothekersassistente. Op individuele basis zijn hier voetzoolreflextherapie, Dr. Hauschka Schoonheidstherapie, en psychodynamische therapie (Hypnotherapie / EMDR) aan toe te voegen. De module medische basiskennis is op HBO niveau beschikbaar.

Om deze kennis actueel te houden neemt het team deel zeer frequent deel aan trainingen en cursussen. Daarnaast worden vakbeurzen en symposia bezocht en is er een behoorlijke stapel vakliteratuur die doorgewerkt wordt.

Ontmoet het team & de specialisten

Ontmoet het team & de specialisten

 

 

Drogisterij "De Hazelaar"

Neem een stap terug in de tijd en adem de sfeer van ruim een eeuw geleden. Drogisterij "De Hazelaar" is gevestigd in een eeuwenoud pand met een interieur uit 1910. Reeds toen was in het pand een drogisterij gevestigd. In ons hedendaagse assortiment vind u nog steeds producten uit lang vervlogen tijden. Homeopathische middelen (ook toen heel populair, getuige nog enkele verpakkingen uit de jaren '30), kruiden en specerijen, chemicaliën, verpakte geneesmiddelen en verbandartikelen waren toen (en zijn nu) belangrijke producten in onze winkel.

Lees meer...

U bent welkom in onze winkel

Julianastraat 38
2405 CH Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-477861
info@drogisterij-dehazelaar.nl

Informatie