De Hazelaar gaat voor natuurlijk. Daarbij streven wij naar een volledig assortiment van producten met een traceerbare herkomst, geen schadelijke E nummers of synthetische nabootsing.

Natuur is de bron van ons bestaan. De werking van de  natuur is magnifiek. Nabootsen van natuur kan mooie resultaten geven maar heeft ook altijd een minder gewenst effect. Vaak omdat slechts een deel van de natuur wordt gebruikt en niet de werking van het geheel wordt nagebootst.

Wilgenbast is hier zo’n heel mooi voorbeeld.

Met een groeiend aantal artsen en therapeuten onderhoud De Hazelaar goede contacten. Ons assortiment wordt aangepast op wat artsen en therapeuten voorschrijven. Hebben wij het niet direct op voorraad dan is het de volgende dag leverbaar. De Hazelaar neemt direct contact op met de betreffende arts / therapeut indien er rond een bestelling of levering vragen ontstaan.

De Hazelaar heeft een verscheidenheid aan disciplines beschikbaar. Er zijn vier drogisten, een verpleegkundige, en een apothekersassistente. Op individuele basis zijn hier voetzoolreflextherapie, Dr. Hauschka Schoonheidstherapie, en psychodynamische therapie (Hypnotherapie / EMDR) aan toe te voegen. De module medische basiskennis is op HBO niveau beschikbaar.

Om deze kennis actueel te houden neemt het team deel zeer frequent deel aan trainingen en cursussen. Daarnaast worden vakbeurzen en symposia bezocht en is er een behoorlijke stapel vakliteratuur die doorgewerkt wordt.

 

Drogisterij "De Hazelaar"

Neem een stap terug in de tijd en adem de sfeer van ruim een eeuw geleden. Drogisterij "De Hazelaar" is gevestigd in een eeuwenoud pand met een interieur uit 1910. Reeds toen was in het pand een drogisterij gevestigd. In ons hedendaagse assortiment vind u nog steeds producten uit lang vervlogen tijden. Homeopathische middelen (ook toen heel populair, getuige nog enkele verpakkingen uit de jaren '30), kruiden en specerijen, chemicaliën, verpakte geneesmiddelen en verbandartikelen waren toen (en zijn nu) belangrijke producten in onze winkel.

Lees meer...

U bent welkom in onze winkel

Julianastraat 38
2405 CH Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-477861
info@drogisterij-dehazelaar.nl

Informatie